Feest op het ijs

Vier je verjaardag op de ijsbaan

Wil je graag iets leuk doen voor je verjaardag? Kies dan voor ons verjaardagspakket! Kom samen schaatsen met je vrienden en daarna iets lekker eten in het ijscafé.

Een uitnodiging nodig? Download hier een voorbeeld en vul zelf de gegevens in (naam, leeftijd, datum en telefoonnummer).
  • Wanneer? Tijdens een publieke schaatsbeurt of in combinatie met friends on ice. Na de schaatsbeurt worden jullie verwacht in het ijscafé. Opgelet! Op zaterdagavond organiseren we geen verjaardagfeestjes.
  • Aantal kinderen? Het verjaardagspakket (schaatsbeurt, schaatshuur en menu) is beschikbaar vanaf 10 kinderen. Voor de jarige is het verjaardagspakket gratis. De maximum leeftijd van de jarige is 12 jaar.
  • Hoe reserveren? Reservatie is verplicht (min. 2 weken op voorhand). Bel naar 015 24 49 93 of mail naar info@ijsbaanheist.be.
  • Kostprijs? De kostprijs is afhankelijk van het gekozen menu en aantal schaatsers. Onderaan de pagina vind je 2 simulaties terug van een verjaardagsfeestje.
  • Hoe betalen? Je betaalt het verjaardagsfeestje in 2 delen. De schaatsbeurt met schaatshuur betaal je aan de kassa van de ijsbaan. De menu en eventueel bijkomende kosten (bv. extra drank) betaal je aan de kassa in het ijscafé.

MENU
Menu* Kostprijs**
Friet met curryworst 7,00 euro per kind
Friet met kipnuggets/kipfingers 7,00 euro per kind
Friet met mix van vleesjes (curryworst, kipnuggets, kipfingers) 7,00 euro per kind
Pannenkoeken 6,00 euro per kind
1 liter fles water (plat of bruis) per 5 personen Inbegrepen in het verjaardagspakket
1 liter fles frisdrank (Cola, Cola Zero, Fanta of Sprite) 6 euro per fles

* De jarige kiest, dit wil zeggen dat alle feestpartners dezelfde menu krijgen.

** De schaatsbeurt en schaatshuur zijn niet inbegrepen in de prijs. De kostprijs van één schaatsbeurt inclusief huur schaatsen bedraagt 7,00 euro per kind. Breng je jouw eigen schaatsen mee? Dan kost één schaatsbeurt 5,00 euro per kind.

SIMULATIE VERJAARDAGSFEESTJE

Voorbeeld 1:
Je organiseert een verjaardagsfeestje met 10 kinderen. Eerst gaan jullie schaatsen. De 10 kinderen hebben zelf geen schaatsen dus huren ze deze van de ijsbaan. Wanneer de schaatsbeurt er op zit, gaan jullie naar het ijscafé. Hier kiest de jarige voor het menu ‘friet met curryworst’ en worden er 4 flessen frisdrank opgedronken.

Het totaalbedrag van het verjaardagsfeestje bedraagt:

9x Schaatsbeurt = 45,00 euro
9x Schaatshuur = 18,00 euro
9x Friet met curryworst = 63,00 euro
4x 1L fles frisdrank = 24,00 euro
Eindtotaal: 150,00 euro*
*Het verjaardagspakket is voor de jarige gratis omdat er 9 betalende feestpartners hem vergezellen. Vandaar dat je voor 9 personen het totaalbedrag moet berekenen in plaats van 10.

Voorbeeld 2:
Je organiseert een verjaardagsfeestje met 10 kinderen. Eerst gaan jullie schaatsen. 5 kinderen hebben zelf hun schaatsen bij en 5 kinderen huren schaatsen van de ijsbaan. Wanneer de schaatsbeurt er op zit, gaan jullie naar het ijscafé. Hier kiest de jarige voor het menu ‘friet met curryworst’ en worden er 4 flessen frisdrank opgedronken.

Het totaalbedrag van het verjaardagsfeestje bedraagt:

9x Schaatsbeurt = 45,00 euro
5x Schaatshuur = 10,00 euro
9x Friet met curryworst = 63,00 euro
4x 1L fles frisdrank = 24,00 euro
Eindtotaal: 142,00 euro*
*Het verjaardagspakket is voor de jarige gratis omdat er 9 betalende feestpartners hem vergezellen. Vandaar dat je voor 9 personen het totaalbedrag moet berekenen in plaats van 10.