Feest op het ijs

Vier je verjaardag op de ijsbaan

Wil je graag een keer iets anders doen voor je verjaardag? Kom dan schaatsen met je vrienden! Dit kan tijdens alle publieke schaatsbeurten. Je kan ook jouw verjaardagsfeest organiseren tijdens onze friends on ice uren. Het ijs is dan enkel en alleen voor jou en je genodigden. Hiervoor dien je wel vooraf te reserveren.

 • Wanneer? Tijdens een publieke schaatsbeurt of in combinatie met friends on ice.
 • Hoe reserveren? Reservatie is verplicht (min. 2 weken op voorhand).
  Bel naar 015 24 49 93, mail naar info@ijsbaanheist.be.
 • De jarige? Vanaf 9 betalende feestpartners is de schaatsbeurt met eventuele huur van schaatsen voor de jarige gratis.
 • Kostprijs? De kostprijs van één schaatsbeurt inclusief huur schaatsen bedraagt 5,00 euro per persoon. Breng je jouw eigen schaatsen mee? Dan kost één schaatsbeurt 3,00 euro per persoon. Er is ook de mogelijkheid om voor een 'verjaardagspakket' te kiezen, meer info hierover vind je onderaan.

Vier je verjaardag op de ijsbaan en in het ijscafé

Wil je graag een keer iets anders doen voor je verjaardag? Kies dan voor ons verjaardagspakket. Hiermee kan je komen schaatsen met je vrienden en daarna een lekker hapje eten in het ijscafé!

 • Wanneer? Tijdens een publieke schaatsbeurt of in combinatie met friends on ice. Na de schaatsbeurt word jij en je vrienden verwacht in het ijscafé.
 • De jarige? Vanaf 9 betalende feestpartners is het verjaardagspakket (schaatsbeurt, schaatshuur en verjaardagsmenu) voor de jarige gratis.
 • Hoe reserveren? Reservatie is verplicht (min. 2 weken op voorhand).
  Bel naar 015 24 49 93, mail naar info@ijsbaanheist.be.
 • Een uitnodiging nodig? Download hier een voorbeeld en vul zelf de gegevens in (naam, leeftijd, datum en telefoonnummer).
 • Kostprijs? De kostprijs van een verjaardagspakket is afhankelijk van het verjaardagsmenu dat je kiest. De mogelijke menu’s vind je terug in onderstaande tabel. Onderaan de pagina vind je 2 simulaties terug van een verjaardagsfeestje.
 • Hoe betalen? De kostprijs van een verjaardagspakket bestaat uit 2 delen: de schaatsbeurt met schaatshuur en het verjaardagsmenu. Je betaalt het totaalbedrag van je verjaardagsfeestje dan ook in 2 delen. De schaatsbeurt met schaatshuur betaal je aan de kassa van de ijsbaan. De verjaardagsmenu en eventueel bijkomende kosten (bijvoorbeeld extra drank) betaal je aan de kassa in het ijscafé.
VERJAARDAGSMENU
Verjaardagsmenu* Kostprijs**
Friet met curryworst 6,00 euro per persoon
Friet met kipnuggets/kipfingers 7,00 euro per persoon
Friet met mix van vleesjes (curryworst, kipnuggets, kipfingers) 6,50 euro per persoon
Pannenkoeken 5,00 euro per persoon
Hotdog 4,50 euro per persoon
Hamburger 4,50 euro per persoon
1 liter fles water (plat of bruis) per 5 personen Inbegrepen in het verjaardagspakket
1 liter fles frisdrank (Cola, Cola Light, Cola Zero, Fanta of Sprite) 6 euro per fles

* De jarige kiest, dit wil zeggen dat alle feestpartners dezelfde verjaardagsmenu krijgen!

** Opgelet! De schaatsbeurt en de schaatshuur zijn niet inbegrepen in de prijs. De kostprijs van één schaatsbeurt inclusief huur schaatsen bedraagt 5,00 euro per persoon. Breng je jouw eigen schaatsen mee? Dan kost één schaatsbeurt 3,00 euro per persoon.

SIMULATIE VERJAARDAGSFEESTJE

Voorbeeld 1:
Je kiest ervoor om een verjaardagsfeestje met 10 personen te geven op de ijsbaan en in het ijscafé. Je gaat eerst met 10 personen schaatsen. Al deze personen hebben zelf geen schaatsen dus huren ze deze van de ijsbaan. Wanneer de schaatsbeurt er op zit, verhuizen we naar het ijscafé. Hier kiest de jarige voor het verjaardagmenu ‘friet met curryworst’ en worden er 4 flessen frisdrank opgedronken.

Het totaalbedrag van het verjaardagsfeestje bedraagt:

9x Schaatsbeurt = 27,00 euro
9x Schaatshuur = 18,00 euro
9x Friet met curryworst = 54,00 euro
4x 1L fles frisdrank = 24,00 euro
Eindtotaal: 123,00 euro*
*Het verjaardagspakket is voor de jarige gratis omdat er 9 betalende feestpartners hem vergezellen. Vandaar dat je voor 9 personen het totaalbedrag moet berekenen in plaats van 10.

Voorbeeld 2:
Je kiest ervoor om een verjaardagsfeestje met 10 personen te geven op de ijsbaan en in het ijscafé. Je gaat eerst met 10 personen schaatsen. 5 van deze personen hebben zelf hun schaatsen bij en 5 personen huren schaatsen van de ijsbaan. Wanneer de schaatsbeurt er op zit, verhuizen we naar het ijscafé. Hier kiest de jarige voor het verjaardagmenu ‘friet met curryworst’ en worden er 4 flessen frisdrank opgedronken.

Het totaalbedrag van het verjaardagsfeestje bedraagt:

9x Schaatsbeurt = 27,00 euro
5x Schaatshuur = 10,00 euro
9x Friet met curryworst = 54,00 euro
4x 1L fles frisdrank = 24,00 euro
Eindtotaal: 115,00 euro*
*Het verjaardagspakket is voor de jarige gratis omdat er 9 betalende feestpartners hem vergezellen. Vandaar dat je voor 9 personen het totaalbedrag moet berekenen in plaats van 10.